Over ons

Welkom bij Wilton Heat Transfer Services, een jonge en dynamische serviceorganisatie. We beschikken over een team met decennia aan ervaring in industrieel onderhoud en gespecialiseerde diensten voor warmtewisselende procesapparatuur zoals luchtgekoelde koelers, luchtgekoelde condensors, shell & tube warmtewisselaars en koeltorens.

Wilton Heat Transfer Services is internationaal een belangrijke speler op het gebied van maatwerk optimalisatie, service- en onderhoudsoplossingen voor de procesindustrie.

We zijn wereldwijd actief en leveren toegevoegde waarde in sectoren zoals energie, chemische industrie, gasindustrie & -transport, afvalverbranding en offshore. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vierpolders, Zuid-Holland, in het hart van het Rotterdamse havengebied. Daarnaast zijn er in Nederland vestigingen in Nijkerk en Elsloo en hebben we lokale kantoren in Willemstad, Curaçao, en in Setúbal, Portugal.

Ons dienstenpakket is opgebouwd rond het vertalen van specifieke klanteisen en -wensen voor het onderhouden en/of verbeteren van warmtewisselende procesapparatuur. Dat doen we in de volgende categorieën: